2011-04-06 10:21:45• hírek • (x)

Minőségi elektronikai cikkek a legolcsóbban

Tévék, hűtőszekrények, mosógépek, dvd-lejátszók és mikrosütők a Complex Cabriniben.

Márciusban nyitotta meg kapuit a Complex Cabrini elektronikai cikkeket árusító bolt, de már most is hatalmas népszerűségnek örvend a szatmáriak körében, hiszen árucikkei olcsók, mégis márkásak, megbízhatók. A céget tulajdonosai külföldi minta alapján alapították, felismerve a hazai piac igényeit: az emberek többsége már megunta, hogy ha bármilyen elektronikai cikket vásárol, éveken keresztül törlesztheti annak részleteit, míg végül arra ébred, hogy az eredeti ár többszörösét fizette ki.

A Complex Cabriniben mindenki számára megfizethető áron szerezhetők be az elektronikai cikkek, másodkézből. Tud-e Ön még egy olyan helyről, ahol egy átlagos, 55 centiméteres képátmérőjű tévét már 129 lejtől megvásárolhat, fél éves jótállással? Ugye hogy nem! Ráadásul a kisebb méretű televíziókat már 69 lejes áron is megkaphatja, ha pedig nagyok az igényei, vegyen akár 100 centiméteres képátmérőjű tévét 250 lejtől kezdődően.


Complex Cabrini


A választék természetesen nem merül ki a televíziókkal, hiszen különösen kedvező áron lehet itt beszerezni mosógépeket, mikrohullámú sütőket, hűtőszekrényeket és dvd-lejátszókat is. A Németországból származó márkás termékeket a boltba kerülés előtt elektronikai szakemberek vizsgálják át, hogy a vásárló a legmegbízhatóbb termékhez juthasson hozzá egy olyan áron, amit bárki megengedhet magának. A Complex Cabrini továbbá használt elektronikai cikkek nagybani forgalmazásával is foglalkozik, így viszonteladóknak is érdemes felkeresniük a boltot.

Ha kételkedik az alacsony árakban, látogasson el a Complex Cabrini Unirii (Honvéd) utca 6 szám alatt található székhelyére vagy érdeklődjön a 0724-361-777-es telefonszámon. Mindenesetre érdemes sietni, hiszen ottjártunkkor is nem egy terméken láttuk már az "eladva" feliratot - a szatmáriak ugyanis gyorsan lecsapnak a visszautasíthatatlan ajánlatokra. A következő napokban pedig különösen érdemes a boltot felkeresni, hiszen lassan aktuálissá válik a kéthetente tartott árufrissítés és hamarosan akciókat is indítanak a bolt tulajdonosai. További információk: www.electronice-second-hand.ro


Complex Cabrini


Complex Cabrini


Complex Cabrini


Complex Cabrini


Complex Cabrini


Complex Cabrini


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: